Web пакети

Создадовме пакети кои прилично би ги исполниле условите на поголем дел од клиентите. Имаме 4 видови на пакети почнувајќи од Starter па се до Gold пакетот. Секој од пакетите нуди одредена количина на функционалности кои се вклучени. Кликнувајќи на стрелката десно може да ги погледнете пакетите табеларно со своите функционалности.

 
# HTML страни 5 10 15+ неограничено
+ 1 страница 900 ден. 1200 ден. 1500 ден.
Тип на дизајн готов готов/уникатен уникатен уникатен
Оптимизација
AJAX/JQuery имплементација
PHP
База на податоци
Одржување
Цена 18 990 ден. 24 990 ден. 32 990 ден. 42 990 ден.
  НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ
Untitled Document

Поими

Одржување

Оптимизација

HTML

AJAX

jQuery

PHP

Joomla!

WordpressХостинг

 

Web hosting-от е услуга за сместување на Вашата веб страница на некои од Интернет серверите ширум светот. Ние Ви ја нудиме таа услуга! Нашите сервери се базирани на Dell PowerEDGE серверски станици со четири или повеќе гигабајти работна меморија. Процесорите на нашите сервери се темелат на најновиот Intel Xeon чип кој Ви гарантира вистинска сила дури и во најкритични ситуации.
Оперативните системи кои ги користат нашите сервери се базирани на Red Hat Enterprise Linux.

 
Простор 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Bandwidth 400 GB 700 GB 1000 GB Неограничено GB
Додатни домени 5 7 10 15
Поддомени неограничено неограничено неограничено неограничено
Паркирани домени
MySQL
PHP
phpMyAdmin
FTP
Plesk Panel 11
Quad Xeon Server
Email адреси неограничено неограничено неограничено неограничено
Цена/годишно 2 590 ден. 3 590 ден. 5 590 ден. 9 590 ден.
  НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ НАРАЧАЈ

Домени

За Вас исто така можеме да закупиме .com .net .org .com.mk и .mk домени. Цената за .com домен е 800 денари/годишно, .net и .org домените се 900 денари/годишно. Домен со наставка .com.mk и .mk изнесува 900 денари/годишно. Нарачка само на домен може да извршите овде.
Untitled Document

Хостингот опфаќа

 MySQL, PHP, CGI-BIN, Perl
 POP e-mail акаунти
 24/7 техничка поддршка
 Поддомени, FTP акаунти
 Awstats web статистика
 cPanel control panel
 Систем на заштита (SSL)
 Anti virus заштита
 Server up-time 99,9%

Сигурност

Со секој web hosting пакет Ви е обезбедена и Анти-вирусна заштита.

Екстерните firewall системи истотака ги штитат нашите сервери, базирани на CISCO и Juniper врвните технологии овозможувајќи Вам беспрекорна заштита за Вашите веб страници!

Plesk Panel 11

Plesk Onyx претставува нова генерација на web hosting контролен панел систем. Ваквиот систем обезбедува контрола на вашите апликации, креирање e-mail акаунти, поддомени, бази на податоци...


За нас

 

Klik Web Studio е тим на Веб дизајнери и Веб програмери кои сакаат да ви помогнат во изградбата на совршено Веб решение за Вас.
Нашиот тим со постојаното унапредување и следење на новите технологии во развојот на Web-от Ви нуди најдобар квалитет на услуги во полето на Веб дизајнот и Веб програмирањето по многу поволни цени.Klik Web Studio е тим на Веб дизајнери и Веб програмери кои сакаат да ви помогнат во изградбата на совршено Веб решение за Вас.

 

Вие со Вашето афирмирање на интернет просторот станувате достапни за целиот свет, со само неколку клика луѓето ќе можат да ја запознаат Вашата компанија, Вас, како и Вашиот бизнис. Во ерата на информатичката технологија, голема загуба е истата да не се искористи за зголемување на продуктивноста и растот на Вашата компанија.

 

Нашиот тим со постојаното унапредување и следење на новите технологии во развојот на Web-от Ви нуди најдобар квалитет на услуги во полето на Веб дизајнот и Веб програмирањето по многу поволни цени. Исто така Ви нуди можност за развој на интернет апликации со бази на податоци по желба на клиентот. Почнувајќи со системи за онлајн продажба, па се до интернет форуми, портали, email системи и сл.

Untitled Document

Услуги кои ги нудиме

Веб решенија

Хостинг и домен

Онлајн маркетингПортфолио

 

Кликнувајќи на стрелката десно ќе може да ги прегледате сите наши изработени проекти. Истотака и ќе се запознаете со поголемиот дел од нашите клиенти со кој сме соработувале.


Dku.org.mk Korzo.mk Gevgelija.biz Spider.net.mk Evropcar.me

 

Контакт
Име и презиме: Порака:  
Email:
Предмет:
 
 


Кој сме ние?

 

Klik Web Studio е тим на веб дизајнери кои сакаат да ви помогнат во изградбата на совршено веб решение за Вас.

 

 

Повеќе...Кои услуги ги нудиме?

 

  • Веб решенија
  • Одржување
  • Хостинг и домен
  • Онлајн маркетинг
  • Квалитет


Зошто ние?

 

Со тимот од професионалци кои работат на проектите и најефтините цени нудиме комплетно решение кое гарантирано ќе го подобри вашиот бизнис.

 
 
со почит,
Klik Web Studio